Musikaler

Det finns vissa verk och föreställningar som tycks vara tidlösa och som förmodligen alltid kommer att vara populära att uppleva av alla generationer och av folk från hela världen. Det kan vara musik som The Beatles, tavlor som Mona Lisa, filmer som Gudfadern eller varför inte de oändligt populära musikalerna som rullar på år efter år i alla världens städer.

Världen över har det i många år visats legendariska musikaler som Les Miserables, Fantomen på Operan, Miss Saigon, eller varför inte nämna Mamma Mia, musikalen baserad på alla de oförglömliga låtarna som skrevs och framfördes av den svenska gruppen ABBA.

En annan riktigt legendarisk musikal som bygger på låtarna och minnena av en musikgrupp är We Will Rock You, som återberättar den klassiska popgruppen Queen’s odödliga låtar och deras speciella karriär. Som du märker är möjligheterna många om man vill uppleva något speciellt i musikalväg – det enda som krävs är lite planering och att du bestämmer dig för vart du vill åka för att se en musikal. Det är nämligen riktigt populärt att man kombinerar ett besök på en berömd musikal med ett besök i en stad, som till exempel London, dit många åker både för stadsupplevelsen, men också för att se på en musikal – och det finns många bra att se.

Du kan hur enkelt som helst kontakta företag som anordnar färdiga paketresor. Ett av dessa företag är GO Music Travel. De hjälper dig att sätta upp din alldeles egna musikalvecka eller weekend – eller varför inte köpa ett helt färdigt paket så att du slipper planera över huvud taget?

Du kan också köpa endast biljetter och själv ordna med resa och boende. Fördelen där är att du får mer valfrihet, men det kan också vara väldigt smidigt att ha allt på samma bokning – och någon att vända sig till om det går fel någonstans.